Валежите днес ще обхванат цялата страна и на отделни места в планинските и източните райони ще са временно и силни. Минималните температури са предимно между 3° и 8°. Ще духа слаб, след обяд в източната половина на страната умерен северен вятър, с който ще прониква по-студен въздух.

Дневните температури ще се понижат и ще са от 7° до 12°. До вечерта в повечето места валежите ще спрат, само в югоизточните райони все още ще има превалявания.

Над планините ще е облачно. На много места ще има валежи от дъжд, над 1700-1900 метра - от сняг, в отделни райони валежите ще са силни. Ще духа умерен вятър от север-североизток и температурите ще се понижат.

До края на седмицата облачността ще остане по-често значителна, но вероятността за валежи е по-малка. В четвъртък вятърът ще стане от изток-североизток и застудяването ще продължи, като температурите ще са почти без дневен ход. В петък и през почивните дни ще се понижат и сутрешните температури, съобщи "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.