С много облаци и с мъгла ще бъде времето в почти цялата страна днес. Ще има ръмежи или слаби валежи от дъжд, на повече места в Дунавската равнина и по Южното Черноморие.

Временни подобрения на видимостта и разкъсвания на облачността се очакват в следобедните часове, по-съществени в югозападните райони. Ще духа слаб, в Източна България - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 9° и 15°, в София – около 10°.

Предимно облачно ще е времето и в планините. Повече слънце ще има по най-високите части, главно в масивите от Югозападна България. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури по най-високите върхове ще са около 2°-3° над нулата, а в планинските курорти – от 7° на Пампорово и Алеко, 10° – в Боровец до 13° в Банско и Добринище.

И в четвъртък в по-голямата част от страната ще бъде облачно и мъгливо. Повече слънчеви часове ще има през втората половина на деня в Западна и Централна България. Температурите ще останат без промяна.

В петък ще бъде предимно слънчево, но сутринта ще бъде студено с температури от 0° до 5°. През почивните дни ще преобладава облачно време с по-голяма вероятност за валежи в събота. Максималните температури слабо ще се понижат, допълва  "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.