Снимка ПФК "Черно море"

Царско село излъга Черно море с 1:0 в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение в мача падна в 91-ата минута. В герой за тима си се превърна Мирослав Будинов, който отбеляза дузпа след груба индивидуална грешка на стража Иван Дюлгеров.

"Царете" доскоро нямаха загуба, но записаха последователни поражения от Ботев (Враца) и Славия. Отборът на Любослав Пенев е 4-и в класирането. Черно море бе без контузените Родриго Енрике и Мирослав Енчев. Илиан Илиев гласува доверие на Дани Кики от първата минута, а Исмаил Иса се завърна след изтърпяно наказание. По двете крила действаха Илиан Илиев-младши и Матиас Курьор.
Царско село - Черно море+52

Варненци никога не бяха губили от Царско село. В трите мача помежду им в елита балансът бе една победа за "моряците" и две равенства при голова разлика 6:2.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.