За часове служители на IIРУ при ОД на МВР – Варна разкриха и задържаха извършителят на палеж в магазин за хранителни стоки, който горя във вчерашната нощ на ул. "Селиолу", съобщават от пресцентъра на полицията.

В хода на разследване на причините за пожар, горял в малките часове на нощта на 19 юни, в магазин за хранителни стоки във Варна, полицейските служители от Второ РУ при ОД на МВР – Варна установяват, че се по всяка вероятност се касае за умишлен палеж. Часове след това извършителят е установен и задържан. Става дума за 41-годишен мъж без криминални прояви и неизвестен на органите на реда. Същият е задържан за срок до 24 часа, настанен е в специализирано болнично заведение.

По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна, допълниха от “Moreto.net”

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.