Поредна титла в шампионатите по водна топка този сезон спечели КПС "Варна". Клубът е първенец и при 12 годишните ватерполисти. На финала на надпреварата малките варненци победиха "Левски" с 9:6. Това е шеста поредна титла за КПС "Варна" само в рамките на този сезон. Клубът, с главен треньор Найден Найденов, е шампион и при мъжете, а треньор на тима 12-годишни, е Велимир Цветков.

Както вече писа “Parallel43”, "Черно море Тича" също грабна шампионската титла на България по баскетбол за момчета U13 още вчера. Във финала на държавното първенство в зала „Диана“ в Ямбол момчетата на Георги Бакалов победиха домакина „Тунджа“ с резултат 84:55. Варненци бяха категорично по-силни и водиха през целия мач, за да стигнат до титлата, съобщава "Live.Varna.bg".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.