Днес слънцето постепенно ще се завърне над страната, валежите спират. Повече слънчеви часове се очакват над западните райони.

През първата половина на деня все още ще има превалявания в североизточната част на страната. Около обяд и там валежите ще спрат, облачността ще се разкъса и слънцето ще се покаже.

През втората половина на деня времето се очертава слънчево и сухо над цялата страна.

Минималните са предимно в рамките на 8-13 градуса, малко по-високи по Черноморието.

Вятърът все така ще бъде слаб, в източните райони до умерен, ориентиран от запад и северозапад. Максималните температури са в интервала 16-21 градуса, съобщава "News.bg".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.