Мила Кузнецова бе коронясана за притежателка на най-големите естествени гърди в Украйна. Рекордьорката побързала да се похвали в профила си в Instagram. Тя е с 13-ти размер на бюста и публикувала серия фотографии в социалните мрежи, за да покаже защо е счупила рекорда.

„ Победа! Вижте най-големите гърди в Украйна“, написа Кузнецова. За часове фотосите бяха харесани от над 590 000 украинци. Шефът на конкурса обявил, че гръдната обиколка на Кузнецова е 135,5 сантиметра, уточнява “standartnews.com”.

Победителката първоначално е работила като помощник-адвокат, но впоследствие тръгнала по модни конкурси. Миналата година спечелила „Miss Universe Plus Size 2019“. За да се регистрира настоящия рекорд, украинката минала всички медицински прегледи, които доказали,че тя няма пластични операции.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.