Туитър деактивира предизборен видеоклип, който беше ретуитнат от президента Доналд Тръмп, след сигнал на групата "Линкин Парк" за неразрешено използване на нейна музика, предаде АФП.

Видеото с кавър на песента на групата "In the End", е било пуснато от отговарящия за социалните мрежи в Белия дом Дан Скавино и ретуитнато после от Тръмп.

На мястото на видеото сега стои съобщение, гласящо: "Тази медия е деактивирана след сигнал на притежателя на авторското право".

Американската рокгрупа заяви, че не е разрешавала на Тръмп или на предизборния му екип да ползват нейна музика.

"Линкин Парк" не е поддържала и не поддържа Тръмп, нито позволява на организацията му да ползва нашата музика. Изпратено е предупредително писмо", туитна групата.

Преди време "Роулинг стоунс" заплашиха Тръмп да го съдят, ако продължи да използва песента им "You Can't Always Get What You Want" на предизборни прояви, а група "Куин" възропта срещу използването на хита "We Are the Champions" при появата на Тръмп на сцената на конгреса на републиканците през 2016 г., припомня АФП, цитирана от БТА.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.