Тежка катастрофа на магистрала "Тракия".

Микробус е излязъл от пътното платно и се е преобърнал извън магистралата при километър 365 в посока Бургас. В него са пътували работници, полагащи асфалт в Безмер, Ямболско, които се прибирали към Бургас.

Загинали са трима от пътниците. Те са били на 32, 38 и 49 години.

Други трима са ранени. Те са откарани в шокова зала, като един от тях е настанен в реанимация, а другите все още се преглеждат.

Пострадалият, настанен в реанимация с опасност за живота, е на 50 години, а останалите двама са 53-годишен с множество травми по тялото и 37-годишен, който е най-леко пострадал и е с повърхностни общи контузии.

В момента движението в района на инцидента се извършва само в изпреварващата лента, съобщи Vesti.bg.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.