Плажният волейболен турнир "Бяла Оупън 2020" завърши в морския град със зрелищен финален мач. Милен Стоянов и Мирослав Градинаров спечелиха в тайбрека с 20:18 точки. Младият тандем Механджийски / Димитров останаха на крачка от златните медали, след като загубиха третата част с 20:18 точки.

Дамите също ни показаха високо ниво във финалната среща, в която отборът на Ася Динова и Славина Колева надигра Десислава Николова и Ирена Мишонова.

Третото и четвъртото място при мъжете останаха за варненските двойки Лъчезар Стоименов и Димитър Васиюлен и Георги Ботев и Николай Колев.

При жените бронзовите медали взеха шампионките от миналогодишния турнир Стефани Кьосева и Екатерина Александрова. На крачка от почетната стълбичка останаха Ева Петрова и Кира Савелева.

Наградите връчиха Милко Багдрасаров - председател на комисията по плажен волейбол и инж. Пеньо Ненов - кмет на община Бяла.


За първи път на "Бяла Оупън" бяха връчени и индивидуални награди:
- най-добри блокировачи - Стефани Кьосева и Мирослав Градинаров;
- най-добри защитници - Десислава Николова и Димитър Механджийски;
- MVP - Славина Колева и Милен Стоянов.

Турнирът успя да получи най-висока оценка от всички турнири организирани в страната за 2020 година. Най-големият форум, който събра 24 състезателни двойки при мъжете и 15 двойки при жените. В рамките на 3 дни на кортовете на южния плаж в град Бяла бяха изиграни над 70 мача.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.