Снимка: БГНЕС

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич може да напусне поста си и да се озове начело на тима на Макаби (Хайфа) – един от водещите израелски клубове, съобщава БТА, като цитира сайта mozzartsport, а също Mondo.ba и www.espreso.co.rs.

Информацията се базира на това, че Кръстаич може да се заеме с работата при зелените от Израел, ако треньорът на този тим напусне поста си. Барак Бахар, който в момента е начело на Макаби (Хайфа), ала преди дни беше свързван с ангажимент в Цървена звезда.

Израелските медии твърдят, че спортният директор на Макаби (Хайфа) Джовани Роси – който е близък приятел на Кръстаич, е предложил назначението му. За българския национален треньор това няма да бъде първи период в Израел. Той водеше Макаби (Тел Авив) и завърши трети през сезон 2021/22, пояснява БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.