40-годишен мъж е загинал при инцидент на пътя Царево - Ахтопол, друг е откаран в болница. Това съобщи Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР - Бургас, цитирана от агенция "Фокус".

Около 21.25 часа по пътя Царево - Ахтопол, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела и впоследствие преобръщайки се извън пътното платно, л.а. "БМВ X 3", с бургаска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от Приморско, който е откаран в УМБАЛ -Бургас за получаване на медицинска помощ (травмите, получени при ПТП са в процес на установяване).

Вследствие на пътния инцидент на място загинал 40-годишния спътник на водача. Предстои извършване на оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.