За тежко ПТП съобщават граждани в групата "Виждам те КАТ - ВАРНА". По думите на очевидци, става въпрос за тежък сблъсък между микробус и лека кола на кръстовището между бул. "Генерал Колев" и бул. "Цар Освободител".

При сблъсъка микробусът е обърнат, а тавана на возилото е изрязан, се твърди още в коментарите в социалните мрежи. Според очевидци един от водачите не е спрял на червен светофар.

Инцидентът е възникнал между полунощ и 01:00 ч. Все още на мястото на катастрофата има полиция, а по неофициална информация има и жена в тежко състояние, която е пострадала при сблъсъка, съобщава "Днес+".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.