Двама души загинаха и двама са ранени при тежка катастрофа във Видинско, съобщиха от полицията, цитирани от "24 часа".

Инцидентът е станал рано тази сутрин, малко след 04:00 ч. по пътя в посока видинското село Кошава, при разклона за село Сланотрън.

По първоначални данни, лек автомобил „Фолксваген Голф“ излязъл от пътя, блъснал се последователно в дърво и оградна мрежа, и се преобърнал, предаде Фокус.

В колата са пътували четирима млади мъже, двама от тях са загинали на място. Другите двама са транспортирани във видинската болница. Единият е прегледан и освободен, другият – пренасочен за лечение в столична болница.

Огледът на местопроизшествието и работата на разследващия екип продължава, съобщи "Petel.bg".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.