Водач на камион е загинал при катастрофа край габровското село Донино. Инцидентът е станал преди обяд днес, предаде БНТ.

По първоначална информация тежкотоварният камион е навлязъл в насрещното платно и паднал в крайпътна канавка. Като по чудо няма други пострадали.

Заради инцидентът движението по пътя Велико Търново-Габрово беше затруднено за няколко часа, а автомобилите се пропускаха само в едната лента, допълва БНТ.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.