През България днес ще преминава студен атмосферен фронт. От запад облачността отново ще се увеличи и на много места ще има превалявания от дъжд. През нощта срещу четвъртък валежите в Източна България ще са значителни, временно интензивни, ще има и гръмотевици. Минимални температури - между 15° и 20°; дневните ще се понижат и максималните ще са от 20°-22° в Западна България, до 28°-30° на изток.

Преди обяд по Черноморието облачността ще е разкъсана, след обяд - предимно значителна и привечер ще завали дъжд. Максималните температури ще са между 25° и 28°.

В планините облачността ще е значителна и на много места ще превали дъжд. Ще духа умерен югозападен вятър, привечер ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Температурите ще се понижат и през нощта срещу четвъртък над 2900 метра дъждът ще преминава в сняг.

Утре валежите ще продължат, в планините над 2000 м ще превали и сняг. В петък ще остане ветровито и хладно, на изток все още и с валежи. През почивните дни ще е предимно слънчево, сутрин на места с мъгли. Бавно ще се затопля и дневните температури ще достигнат до 20°-25°, съобщи "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.