Снимка архив

Носителят на Купата на България – Локомотив Пловдив, завоюва и Суперкупата на страната, след като „смърфовете” надделяха с 1:0 в дуела с Лудогорец от надпреварата в мача, играл се на "Хювефарма Арена". Големият герой за пловдивчани беше капитанът Димитър Илиев, който направи разликата в мача между двата тима с гол в 89-ата минута. Крайният бранител на 9-кратния шампион Джордан Икоко остави своите с човек по-малко, след като в 64-ата минута беше изгонен с директен червен картон след изблъскване на Лукас Масоеро.

Това е третата купа в историята на Локомотив Пловдив от тази надпревара, като Лудогорец е с четири, колкото имат и столичният ЦСКА.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.