Вчера около 15:30 часа, в гр. Аксаково, при извършване на полицейска проверка на Мерцедес, с водач на 23 г., е установено, че същият управлява автомобила след употреба на наркотични вещества. Това съобщава ОД на МВР във Варна и допълва, че по случая е образувано бързо полицейско производство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

При проверка пак във вчерашния ден, в Суворово полицията установила, че 24-годишен младеж от Добрич, който управлявал БМВ, и спрян за проверка, е употребил наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, а материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По линия на противопожарна безопасност от ОД на МВР съобщиха, че е регистриран само един пожар на мотоциклет Хонда, който се е запалил в движение, поради несъобразена скорост. Инцидентът е станал в обедните часове на вчерашния ден на ул. «Тодор Влайков» във Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.