От ОД на МВР – Варна съобщиха, че на 30.07. т.г., е получен сигнал за това, че неизвестно лице е извършило кражба на портмоне от дамската чанта на млада жена в магазин за дрехи втора употреба, намиращ се в гр. Варна.

След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности, е установено, че извършителка на деянието е 21-годишна жена от Игнатиево, известна на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителката е задържана за срок до 24 часа.

От ОД на МВР – Варна съобщиха още, че през последните 24 часа на територията на Варненска област са регистрирани 2 взломни кражби и други 3 обикновени. Заловена е джебчийка по време на кражба. Регистрирани са и 4 други криминални престъпления. От противопожарната служба заявиха, че  4 пожара са регистрирани на територията на Варненска област.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.