Втори трейлър на „Смъртта може да почака“ предвещава завръщането на Джеймс Бонд – за 25-ия път. Филмът е готов от началото на годината, но коронавирусната пандемия няколко пъти отложи премиерата му. И така до 20 ноември, когато е премиерата му в Северна Америка.

В предстоящия филм Бонд (Даниъл Крейг) излиза в пенсия, почива си в Ямайка, където го намира старият му приятел Феликс Лайтър (Джейфри Райт), защото спешно се нуждае от помощ. Така бившият таен агент отново влиза в екшъна – спасяването на отвлечен учен го изправя пред мистериозния злодей Сафин (Рами Малек) с оръжия, последен писък на модата.

Това ще бъде последният филм, в който Даниъл Крейг ще се появи като 007. Той поема за пръв път ролята в „Казино Роял“ през 2006 г. Следват блокбъстърите „Спектър на утехата“ (2008), „007 Коодринати: Скайфол“ (2012) и „Спектър“ (2015).

Във франчайза се завръщат актьори, познати от предишните филми – Леа Сейду, Бен Уишоу, Кристоф Уолц, Ралф Файнс, Наоми Харис и Джефри Райт.

Режисьор на „Смъртта може да почака“ е Кари Фукунага, продуцирал сериала „Маниак“ на „Нетфликс“, режисирал „Зверове без народ“ (Beasts of No Nation) и написал сценария на „То“. В сценарния екип на 25-я Бонд филм са Фийби Уолър-Бридж и Скот З. Бърнс.

Последно гледахме Крейг в мистерията на Райън Джонсън „Вадете ножовете“ – роля, която му донесе номинация за „Златен глобус“ за най-добър актьор в мюзикъл или комедия, съобщава "Площад Славейков".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.