Четирима души са пострадалите след снощния инцидент на кръстовището между бул. "Генерал Колев" и бул."Цар Освободител", в района на МБАЛ "Св. Анна" във Варна, съобщиха от ОД на МВР-Варна.

Малко след полунощ, около 00:45 ч., е получен сигнал за тежък инцидент с микробус "Фолксваген" и лека автомобил "Пежо". Водачът на микробуса, 45- годишен мъж, отнема предимство, преминавайки на червен светофар.

Лекият автомобил е преминавал на зелен сигнал, когато се сблъсква с микробуса. В резултат на сблъсъка, микробуса се удря в пътен знак и се преобръща.

Двама от пострадалите четирима души са с по- леки контузни рани, а най-тежко пострадала е една жена на 48-год., която е в болница със фрактура на прешлени и счупени ребра.

Няма данни за употреба на алкохол и от двамата водачи, съобщиха още от полицията.

Образувано е досъдебно производство.

Снимка: “Днес+”

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.