Максималните температури днес ще са между 28° и 33°.

Ще преобладава слънчево време. Вятър в по-голямата част от страната ще отслабне, в Източна България ще бъде до умерен, вече от североизток.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще остане ветровито с умерен североизточен вятър. Вълнението на морето ще е 2 бала. Температурата на морската вода е 26°-27°. Максималните температури на въздуха ще са между 27° и 30°.

Слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове, ще бъде и в планините. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури в курортите ще са от 16° на Алеко до 27° в Банско, по най-високите върхове - от 9° до 13°.

През почивните дни ще бъде предимно слънчево, а повишението на температурите ще продължи. В понеделник и вторник отново ще има валежи, на повече места и по-интензивни през втория ден, когато се очаква и захлаждане, пише “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.