Движение с несъобразена с пътните условия скорост-‭ ‬мокра пътна настилка,‭ ‬е най-вероятната причина,‭ ‬довела до фаталното за‭ ‬51-годишен жител на Дългопол,‭ ‬ПТП, съобщиха от ОДМВР-Варна. По първоначална информация,‭ ‬вчера,‭ ‬около‭ ‬15.40‭ ‬часа в района на Дългопол,‭ ‬посока Провадия са се сблъскали две леки коли и водачът на едната е загинал на място.‭ ‬Шофьорката и нейната спътничка,‭ ‬от другия автомобил,‭ ‬са отведени в болнично заведение,‭ ‬където е констатирана фрактура на ключицата,‭ ‬на едната и леки наранявания,‭ ‬след което са освободени за домашно лечение.‭ ‬По случая е образувано досъдебно производство.

В хода на предприетите действия по образувано‭ ‬досъдебно производство служители на РУ-Аксаково са задържали за срок до‭ ‬24‭ ‬часа‭ ‬65-годишен‭ ‬варненец.‭ ‬Вчера,‭ ‬около‭ ‬18‭ ‬часа те‭ ‬го‭ ‬спрели‭ ‬в с.‭ ‬Осеново‭ ‬и направената инспекция показала,‭ ‬че‭ ‬мъжът шофирал автомобила си след употреба на алкохол,‭ ‬над‭ ‬1,2‭ ‬промила.‭

42-годишен варненец,‭ ‬водач на лек автомобил е задържан,‭ ‬в полицейския арест на Първо РУ,‭ ‬за шофиране след употреба на‭ ‬амфетамин.‭ ‬Нарушението на шофьора е установено след спиране за проверка и извършена инспекция с наркотест.‭ ‬Срещу него е започнато ‭ ‬досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.