По време на операция на служители на отдел‭ „‬Криминална полиция‭“ бяха ‬проверени адреси,‭ ‬лица и автомобили на територията на‭ ‬областта, съобщиха от ОДМВР-Варна. Иззети са‭ ‬53‭ ‬г кокаин,‭ ‬две електронни везни,‭ ‬незаконни боеприпаси и значителна сума пари.‭ ‬Осъществени са арести на‭ ‬6‭ ‬-ма жители на гр.‭ ‬Варна за притежание и разпространение на наркотични вещества. Част от задържаните са с криминални прояви ‭ ‬и осъждани.

С постановление на Окръжна прокуратура‭ – ‬Варна са повдигнати обвинения на трима от задържаните и мярката им за задържане е удължена до‭ ‬72‭ ‬часа.‭ ‬По случая е образувано досъдебно производство,‭ ‬работата по което продължава под надзора на прокуратурата.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.