Интер и Шахтьор Донецк се изправят един срещу друг тази вечер във втора полуфинална среща в Лига Европа. Победителят ще срещне вече класиралия се Севиля, който победи Манчестър Юнайтед с 2:1. 

Отборът на Антонио Конте излиза като фаворит в мача. "Интеристите" нямат лесен път към полуфинала, след като отстраниха съставите на Хетафе и Байер Леверкузен съответно в осминафиналната и четвъртфиналната фаза. Сега предстои нов тежък тест срещу абсолютния хегемон в Украйна.

Шахтьор, от своя страна, може би в известен смисъл е приятната изненада на тазгодишното издание на втория по сила европейски клубен турнир. Момчетата на Луис Кастро продължават традицията на клуба да играе актрактивен и атакуващ футбол, както и да постига сериозни успехи в този турнир.

Отборът от Донецк е последният носител на Купата на УЕФА, печелейки отличието през 2009-та година. Сега, воделни от бившия стрелец на ЦСКА Жуниор Мораеш, украйнският гранд ще се опита да повтори успеха на колегите си от преди 11 години.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.