Селена Гомес започва свое кулинарно шоу. "Селена + Шеф" ще се състои от десет епизода, в които именити главни готвачи ще напътстват дистанционно Гомес в приготвянето на различни блюда - от омлет до октопод. Поредицата ще дебютира по стрийминг платформата HBO Max на 13 август.

Предаването е заснето чрез дистанционно управлявани камери, монтирани в дома на Селена в Ел Ей, в който звездата се е изолирала с баба си, дядо си и трима свои приятели. В кулинарното шоу те ще изпълняват ролите на дегустатори.

"Поредицата ми позволи да накарам хората да се усмихват. Надявам се да ги разсмея, защото изглеждам глуповато. "Обичам да готвя, просто невинаги знам как да го правя", споделя 28-годишната красавица, която е сред най-следваните знаменитост в Инстаграм със 185 милиона почитатели.

Разсипани манджи, изгаряния и понякога негодни за консумация блюда фигурират в шоуто, в което главни готвачи като Антония Лофасо, Лудо Льофевр, Рой Чой се включват от собствените си кухни, за да напътстват Селена как да се справя с тестени изделия, тако, бисквитки, омар и други ястия, предава БТА.

"С омара не мина добре. Приготвянето на френски омлет пък се оказа доста по-сложно, отколкото си представях, защото съм свикнала с американския начин на готвене", признава певицата, съобщи “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.