РБ Лайпциг победи с 2:1 Атлетико (Мадрид) и се класира за полуфиналите в Шампионска лига. За място на финала германският тим ще се изправи срещу ПСЖ, който снощи надви с 2:1 Аталанта. Постижението е историческо за РБ Лайпциг, който за пръв път в своята история стига до 1/2-финалите на ШЛ.

Дани Олмо откри за „биковете“ в 50-ата минута след точен удар с глава. 21 минути по-късно влезлият в игра от резервната скамейка Жоао Феликс възстанови равенството. В заключителните минути от редовното време РБ Лайпциг бе тимът, който показа смелост и потърси победата. Тези действия на германците се отплатиха. Тайлър Адамс, който също се появи в игра след почивката, донесе скъпоценната победа за своя тим с мощен удар от границата на наказателното поле, съобщи “standartnews.com”.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.