Нападателят на младежкия отбор на Спортинг Лисабон  Бруно Таварес е бил прострелян в гърдите и е хоспитализиран, съобщава в. "Сън".

18-годишният нападател е бил с приятели в колата си в сервиз, когато един от присъстващите е извадил зареден пистолет, с който е произвел случаен изстрел, който е уцелил Таварес.

Играчът е откаран в болница и е подложен на спешна операция. Полицията издирва собственика на пистолета, тъй като е избягал от местопрестъплението.

През този сезон Таваред е изиграл 28 мача за юношите на Спортинг, в които е вкарал 2 гола и има 2 асистенции.

През месец май тази година той подписа 5-годишен професионален договор с клуба и се очакваше скоро той де бъде прехвърлен в представителния отбор, допълва  "standartnews.com". 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.