Румен Радев вече е политически играч, не е равно отдалечен, не е безпристрастен, той е силно политически украсен, дали ще е към нова партия, БСП или ДПС, които го подкрепиха не знам, но не е ГЕРБ. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция на инфраструктурен обект.

„Проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпарламентарните партии, няколко проекта се заявиха и сега за няколко месеца те са длъжни да загряват около пистата, за да съберат повече избиратели, които да гласуват за тях. Те няма да спрат, това е в тяхна полза, разбирам ги. Но това не значи, че на всеки , който му се приискат избори, трябва да провеждаме избори. Миналата година имаме два. След няколко месеца са редовните, кое налага това бързане“, попита Борисов.

„Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много, защото ще мога да си работя за партията, а в същото време ние постоянно работим за социално-икономическите мерки, които работят - нулева миграция, водеща роля в региона има България. Един ден историята ще ги извади тези неща на светло, за да има вече и среща между Гърция и Турция в Истанбул, влизане в еврозоната, банковия съюз.

То е изгодно, но не е отговорно. Тези, които искат да влизат в парламента ги знам, аз съм работил с тях. Това е правилно, ако има висока политическа култура във всички“, каза Борисов и беше категоричен, че подобен вариант с експертен кабинет не е добър за България точно в момента.

Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог, категоричен беше той.

Премиерът коментира и поредния шпионски скандал.“ Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен.

"За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви премиерът  относно уличените в шпионаж двама дипломати от руското посолство, цитиран от "tribune.bg".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.