Премиерът Бойко Борисов посети днес населеното с българо-мохамедани велинградско село Грашево, чийто кмет е от ГЕРБ.

Според Борисов в мюсюлманските райони единствената конкуренция на ДПС е управляващата партия.

„Много хубаво говорят на жълтите павета, ама да дойдат в тея региони да видят, освен ГЕРБ и ДПС и, каква война и каква битка се води между двете партии. И да видим колко имат от „Да, България!“, от БСП, от Мая Манолова - тука да дойдат и виж, кои са идвали... Цветанов и Пеевски нищо не направили... това казват“, коментира премиерът Борисов в поредно фейсбук включване от джипа си.

„Народът е с вас. Това ми казаха жителите на с. Кръстава и района. Тук се ремонтира 12-километровата отсечка между селото и разклона за Велинград и Сърница, както и 30-те километра до Аврамово. Селото е пример за етническа толерантност. Строим пътища и храмове, а духовниците получават редовно своите възнаграждения. И християни, и мюсюлмани да живеят добре - това е нашата цел“, написа Борисов в социалната мрежа.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.