Американски съд прекрати делото срещу фронтменът на „Аеросмит“ Стивън Тайлър, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Рокаджията беше обвинен, че преди половин век е извършил сексуално нападение над тийнейджърка в Манхатън.

Съдия Луис Каплан от Манхатън заяви, че Джийн Белино е чакала твърде дълго, за да свидетелства срещу 75-годишния Тайлър, както и че не е доказала сериозен риск от физически наранявания заради поведението на Тайлър преди 50 години. Музикантът отхвърли всички обвинения.

Адвокатът на Белино не беше открит за коментар. Адвокатът на Тайлър, Дейвид Лонг-Даниълс, каза, че той и клиентът му приемат решението на съда.

Според твърденията на Белино тя е била на 17 години, когато през лятото на 1975 г. неин приятел й е уредил среща със Стивън Тайлър след модно шоу в Манхатън. По това време тя е била модел. 27-годишният тогава Тайлър я е нападнал в телефонна будка. По-късно същия ден музикантът се е опитал да я нападне отново, докато се е прибирала към дома си в Куинс, твърди Белино.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.