Окръжната прокуратура във Варна внесе във Варненския окръжен съд обвинителен акт срещу 27-годишния Калоян М., в когото са намерени наркотични вещества, които трябвало да бъдат продадени.

Деянието е извършено на 12 февруари м. г. припомнят от прокуратурата. Тогава при полицейска проверка на автомобил, в който се намирал подсъдимият и негов приятел, служителите на реда установили, че Калоян държи в себе си 4,08 грама суха тревиста маса. Марихуаната била доброволно предадена от подсъдимия на полицейските служители.

В колата били открити при проверката и пакетчета с бяло кристално вещество, както и електронна везна. При задържането на Калоян М. в полицейския автомобил от дрехите му изпаднал и метален визитник, в който били укрити още 7 пакетчета с бяло прахообразно вещество.

Наркотични вещества полицейските служители намерили и иззели и при предприетото претърсване на дома на 27-годишния мъж.

Подсъдимият е с висше образование, безработен. Макар и неосъждан, той е криминално проявен. Предстои делото срещу наркоразпространителя да бъде насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.