Елеонор Хабсбург, правнучка на последния австрийски император, се омъжи за белгийския пилот от Формула Е Жером Д'Амброзио на скромна гражданска церемония в Монако. Църковната венчавка бе отложена заради пандемията от новия коронавирус, пише ДПА, цитирана от БТА.

Семейството на Хабсбург съобщи, че булката, която е на 26 години, и младоженецът (34 г.) сключили брак пред най-близките си. На церемонията присъствали бащата на булката Карл фон Хабсбург и майка ѝ Франческа Тисен-Борнемиса.

Елеонор е най-голямото дете на Карл фон Хабсбург, който е внук на последния австрийски император Карл Първи. Тя е дизайнер на бижута. С Д'Амброзио се запознава преди три години по време на полет от Лондон до Ница, уточнява “Dir.bg”.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.