Президентът на САЩ Доналд Тръмп вероятно страда от нарцисизъм и други психологически разстройства и е бил подтикван към успеха от баща си, който е засилвал тези негови черти. Това пише в книгата си „Твърде много и никога достатъчно: как семейството ми създаде най-опасния човек на света“ племенницата на президента Мери Тръмп, предаде Ройтерс.

Тя описва семейството си като дисфункционално и доминирано от патриарха Фред Тръмп, който не се е интересувал от петте си деца, освен във връзка с отглеждането на наследник за бизнеса си с имоти. Според Мери Тръмп баща му в крайна сметка се е спрял на Доналд, решил, е че арогантността и хулиганското му поведение ще бъдат полезни в офиса и затова ги е засилвал, съобщава “standartnews.com”.

„Доналд има нужда от разделение. Това е единственият начин, който той познава, за да оцелее - дядо ми гарантира това преди десетилетия, когато настрои децата си едно срещу друго“, отбелязва авторката.

Книгата, която трябва да излезе във вторник, е първата написана за президента от член от семейството. Братът на Тръмп - Робърт, се опита да спре безуспешно публикуването й, а от Белия дом я определиха като пълна с фалшификации.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.