Петима души пострадаха при катастрофа на АМ "Хемус"край Варна вчера вечерта, съобщават от ОД на МВР.

Инцидентът е станал около 19:40 ч. участък в ремонт от АМ „Хемус“. При обособено с пътни знаци за двупосочно движение на 53-годишен водач на лек автомобил „Сеат“ навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил лек автомобил „Тойота“, който излязъл от платното за движение и се блъснал в крайпътно дърво, а сеатът спрял в крайпътния банкет.

Вследствие на пътното произшествие контузии са получили 45-годишната водачка на тойотата, три момчета, които са били пътници в нея и шофьорът на сеата. В болница е установено, че жената е с контузия на глезен, 17-годишен е с контузия на глезен, 16-годишен е с контузия на глава, 13-годишно момче е с контузия на коляно. Водачът на сеата е с контузия на глава. Оказана им е медицинска помощ и са насочени за домашно лечение.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.