Тази сутрин температурите са предимно между 6° и 11°, следобед ще са от 16°-18° в западните райони от страната, както и до 25°-27° на изток.

По Черноморието ще е предимно слънчево до обяд, но след това се очакват облаците да покрият небето от запад.  

Преди обяд над Западна, а след обяд и над Централна България ще превалява дъжд. Съществени ще са количествата в северозападните райони от страната, където привечер вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да прониква хладен въздух. На изток ще е слънчево.

Над планините облачността ще е разкъсана, над масивите от Западна България – предимно значителна и на много места там ще има валежи от дъжд. Ще бъде ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части и бурен вятър от юг-югозапад.

През почивните дни ще бъде ветровито и сравнително хладно. В събота главно в Източна България, а в неделя - в Южна ще превали дъжд. В понеделник ще бъде предимно слънчево, сутринта с минимални температури между 2° и 7°. Максималните температури в повечето места ще са между 12° и 17°, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.