Заради продължаващата пандемия от коронавирус, Международната федерация по борба (UWW) отмени всички състезания, планирани за месеците септември и октомври заради пандемията от коронавирус. Сред тях са и две европейски първенства - за кадети в Полша (5-11 октомври) и за юноши и девойки до 20 г. в Северна Македония.

"Продължаваме да следим епидемичната ситуация по света. Много сериозно се отнасяме към здравето на нашите спортисти. А те ще се върнат на тепиха само тогава, когато сме на сто процента сигурни в тяхната безопасност", заяви Ненад Лалович, президент на UWW.

През септември изпълкомът на организацията отново ще обсъжда спортния календар до края на годината.

Все още не са взети решения относно три големи състезания - световното до 23 г. във Финландия през ноември, както и световното за юноши и девойки и мондиала за мъже и жени в Сърбия през декември, съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.