Няма пострадали в катастрофата до централна поща във Варна, нанесени са само материални щети по автомобилите, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Варна.

От там допълниха, че сигнал за произшествието е подаден на тел. 112, който е регистриран в 11.30 часа. В катастрофата на кръстовището на бул. "Съборни" и бул. "Владислав" са участвали лек автомобил "Рено", лек автомобил "Шкода" и автобус от градския транспорт, допълниха от полицията.

По първоначална информация не е ясно кой и при какви обстоятелства е предизвикал пътния инцидент.

Снимка: Виждам те КАТ-ВАРНА
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.