1 милион гледания чукна звукозаписът на една от последните песни на Миро – „Очите“. "Парчетo" - като аудио - регистрира рекордните слушания в YouTube канала на звездата.

Резултатът е наистина впечатляващ, защото е прецедент за България - песен без специално видео да реализира милион гледания за толкова кратък период от време.

Парчето беше на първо място и начални позиции през допустимите 4 месеца в класацията на БНР „Топ 20“, оглави и се задържа в класацията на БГ Радио „Нашите 10“.

„Очите” „прозряха“ и милион слушатели със силни отзиви във фейсбук страницата на артиста. Малко след премиерата на аудиото, Миро пусна и музикално видео към своя хит, което също се радва на успех и наближава половин милион гледания, допълва “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.