Николай Априлов е поредната популярна личност, която прие поканата да бъде гост на възпитаници на школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. Популярният български актьор, театрален режисьор и телевизионен водещ, ще даде старт на третия творчески сезон на проект „Вдъхновяващи срещи“, съобщиха от ЦПЛР-ОДК - Варна.
До този момент по проекта децата на ОДК имаха възможност да се срещнат и разговарят с над 30 успели наши сънародници от културния и обществен живот. Сред тях имена като Теди Москов, Кръстю Лафазанов, Васил Найденов, Йордан Караджов, Нина Николина, Калин Вельов, Мариан Вълев, Георги Тошев, Койна Русева, Михаил Мутафов, Диана Любенова, Николина Чакърдъкова и мн. др.
Пред талантливите деца на Варна тази есен Априлов ще припомни интригуващи моменти от легендарното музикално шоу „Като лъвовете“, както и от работата си като актьор и режисьор. Новият връх в кариерата на Николай Априлов бе мюзикълът „Тримата мускетари“. Той направи своята българска премиера през лятото на 2017 г. Тогава на сцената, за да аплодира представлението, се появи лично и Максим Дунаевски, композитор на шедьовъра.
Николай Априлов е роден в София. Завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на проф. Елка Михайлова. Автор и режисьор е на многобройни събития, концерти, фестивали. Априлов е и председател на журито на великотърновския театрален фестивал „Малкият принц“.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.