Небрежност при работа с барбекю стана причина за пожар във Варна, съобщиха от ОД на МВР -Варна. Сигналът е постъпил на тел. 112, в ранните часове на днешния ден. Караваната е била паркирана в централната част на Варна. Вследствие на огнената стихия са унищожени документи, домашно имущество, както и цялата съоръжение. Според полицията, барбекюто в помещението е останало без надзор от страна на собственика му. Няма данни за пострадали хора.

От полицията съобщиха още, че в неделя, по пътя от Варна за Добрич е възникнал пътнотранспортно произшествие. 38-годишният водач на лек автомобил “Ауди” губи контрол и автомобилът се завърта като от своя страна се блъска в товарен автомобил. След катастрофата водачът на “Ауди”- то бягайки напуска местопроизшествието. При инцидента е пострадало дете, пътуващо в товарния автомобил. Веднага му е оказана медицинска помощ. След прегледа е установено, че няма опасност за живота му.

От МВР припомниха още, че на 04.09. т.г., около 14:00 часа, близо до разклона за с. Генерал Кантарджиево, е възникнал пътен инцидент. 40-годишният водач на автомобил “Дачия”, румънски турист, по време на движение, губи контрол над колата, излиза извън пътя. Блъска се в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента са пострадали жена (40 г.) и дете, пътуващи в автомобила, които получават контузии. След преглед в медицинско заведение са освободени, без опасност за живота.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.