Снощи, около 21:25 часа, на кръстовището на бул. «Цар Освободител» във Варна е възникнало пътнотранспортно произшествие, съобщиха от ОД на МВР. Неправоспособната водачката на мотоциклет "Кимко", на 44 г., поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над мощния мотоциклет и започва да криволичи.

Вследствие на това, пътник от превозното средство пада в дясната страна на пътя и получава контузии. След като дошлият медицински екип го преглежда, лицето е освободено.

Пак вчера, но около обяд, на пътя Аксаково - Игнатиево, е възникнало друго пътнотранспортно произшествие. 31-годишната водачка на лек автомобил «Ситроен», по време на движение губи контрол над автомобила, който излиза от пътното платно и се обръща по таван в земеделска земя край пътя.

Вследствие на инцидента жената получава контузия на главата. Прегледана е от медицински екип е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.