Музикална компания „БГ МЮЗИК 18” организира национално мега турне – „МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА СЕ ЗАВРЪЩА“.

Спектакълът е построен от едни от най-обичаните песни от репертоара на Марги Хранова, Орлин Горанов, Милена Славова, Данчо Караджов, Стефка Берова, Христо Кидиков, „Трамвай №5”, Владислав Славов и др. Тези десет изпълнители се обединяват, за да съхранят и предадат на новите поколения образците на българската попкултура. Те са носители на множество награди от легендарната класация.

Точно преди 50 години Маргарита Хранова печели конкурса с песента „Далечна песен“ (1973 г.), Орлин Горанов грабва голямата награда през 1988 г., група „Сигнал” са единствената рок група, която е печелила „мелодия на месеца” цели 14 пъти, всички изпълнители са многократни финалисти на класацията през 60-те, 70-те и 80-те г.

Водещ на турнето е Владислав Славов. Той е водещ и на новия телевизионнен формат, който стартира тази пролет. С особено вълнение и сантимент се очакваше концертът във Велико Търново, който бе специално заснет и излъчен. Меломаните помнят грандиозните финали на класацията „Мелодия на годината” тъкмо в старопрестолния град, а завръщането на любимите им изпълнители на знаковото място за бляскавите празници на българската естрада е събитие.

Турнето ще обиколи над 20 града в България, а финалът ще е грандиозен концерт в Зала 1 на НДК. На 26 юли концертът ще е във Варна, а на 27 юли – в Добрич.

На 8 август във Варна ще се проведе един от най-очакваните морски концерти на годината - Стефка Берова и Владислав Славов – „СЪДБА – ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ...“. Това ще бъде незабравимо музикално изживяване за всички любители на българската поп музика.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.