Мъж е загинал при челен удар, станал в близост до село Змеево, община Балчик. Сигнал за катастрофата е подаден на телефон 112 от преминаващ гражданин. На място е установено, че лек автомобил Хонда, управляван от жена, навлиза в лявата лента за движение и се удря челно с автомобил, в който е имало мъж и жена.

На място е починал шофьорът на втория автомобил, трупът му е изпратен за аутопсия в Съдебна медицина. Водачката на автомобила, предизвикал катастрофата, е настанена за лечение в Хирургичното отделение на МБАЛ Добрич с травма на гръден кош, другата жена, съпруга на починалия, е освободена за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство, съобщи Радио Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.