За поредна година 5-звездният Maritim Hotel Paradise Blue във ваканционно селище „Албена“ получи престижната награда „Red Star Quality Award“. Признанието се дава от водещия немски туроператор DerTour за постигнато най-високо качество на хотелската услуга. Основание за решението са оценките на гостите, техните оплаквания, както и вътрешнофирмени проучвания на туроператора. Българският хотел се отличи в класацията с конкуренция от дестинации от цял свят, включително екзотични туристически локации като Малдиви, Тайланд, остров Мавриций, Обединените арабски емирства. Почетния плакет връчи регионалният мениджър на компанията Тим Гросе, който поздрави за успеха целия екип на хотела.

Групата DerTour, със седалище в Кьолн, Германия, е туристическото подразделение на концерна REWE Group, предлагаща дългосрочни и пакетни екскурзии в 179 държави по света. Компанията има стратегическо партньорство с ваканционно селище „Албена“, развивайки една от веригите си хотели с 4-звездния Calimera Ralitsa Superior, разположен в парковата зона на комплекса, в непосредствена близост до аквапарк Aquamania.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.