В централата на УЕФА в Нион беше изтеглен жребият за квалификационния кръг на Лига Европа.

Българският шампион Лудогорец ще играе срещу първенеца на Беларус Динамо (Брест) в мач за влизане в групите на втория по сила турнир. Разградчани ще бъдат гости в този двубой.

Другият останал наш участник ЦСКА София или фарьорският Б36 (Торсхавън) ще играят като гости срещу победителя от мача Базел (Швейцария) - Апоел (Кипър). "Армейците" приемат скандинавците другата седмица в София.

Двубоите от квалификационния кръг ще се играят на 1 октомври, съобщи БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.