Ливърпул е новият шампион на Англия. "Червените" триумфираха във Висшата лига след 30 години и 51 дни. Възпитаниците на Юрген Клоп бяха почти сигурно короновани като новите крале и чакаха само грешна стъпка от страна на Манчестър Сити. Тя дойде снощи, когато "гражданите" загубиха гостуването си на Челси с 1:2.

"Мърсисайдци" бяха най-добрият отбор във Висшата лига през целия сезон и заслужено триумфират с титлата. В момента разликата между тях и Ман Сити е 23 точки седем кръга преди финала на първенството. По време на пандемията имаше сериозни притеснения дали този сезон ще бъде завършен и годината да бъде обявена за нулева. Но до този лош сценарий не се стигна и Ливърпул триумфира с титлата.

През цялата кампания възпитаниците на Юрген Клоп записаха една единствена загуба - с 0:3 от Уотфорд, допуснаха две равенства и спечелиха 28 победи. Напълно заслужено за новият крал на Висшата лига, съобщава Gong.bg.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.