Кейти Пери и Орландо Блум са избрали Дженифър Анистън за кръстница на първодорното им чедо, предадоха от The Sun. Певицата се очаква да роди до броени седмици момиченце. Твърди се, че актриста е оказала голяма емоционална подкрепа на семейството по време на бремеността на изпълнителката и много се зарадвала на поканата.

"Дженифър се разплака от радост. Двете с Пери са много близки и по време на извънредното положение прекараха доста време заедно на социално дистанцирани разходки", споделя анонимен източник.

Анистън вече има известен опит в тази сфера. Тя е кръстница на 16-годишната Коко - дъщерята на близката й дружка и колежка от "Приятели" Кортни Кокс. Дженифър и Кейти Пери са дългогодишни приятелки и дори са излизали с едни и същи мъже през годините, пояснява “standartnews.com”.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.