Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира във Варна ситуацията с протестите в София, възстановяването на палатковите лагери и евентуалното окървавяване на протестите.

По думите му част от протестиращите с маски и качулки, са търсили провокация, те са били въоръжени с бухалки и запалителни течности. Вицепремиерът изрази убеждението си, че идеята им е била да нападнат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор.

„Така че полицията постъпи мъдро и не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вечно. Не може заради няколко сосросоидни НПО-та и партии, извън парламента, които искат да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. В името на какво – да въведат гей браковете и да създадат джендър република“, каза военният министър.

Каракачанов беше гост на тържеството,посветено на празника на Военноморските сили. По време на церемонията той награди лейтенант Атанас Цветков - първенец на випуска курсанти от Висшето военноморско училище, съобщи "Moreto.net",

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.