Тази неделя, 20 септември 2020 г., в предаването „Арена спорт“ на БНТ от 12:15 часа специален гост ще бъде Ивет Лалова.

Най-бързата бяла жена на планетата ще осъществи едно от малкото си участия в телевизионно студио и ще говори за плановете си в драматичния сезон, белязан от COVID-19. Ивет Лалова ще сподели и амбициите си за участие на Олимпиада за пети път в кариерата й, което потенциално трябва да се реализира на отложените за догодина игри в Токио.

В предаването ще има и пряко включване от Сливен за отразяване на честването на 30 години от спечелването на Купата на България. По тази и други теми ще говорят Йордан Лечков и Емил Костадинов.

Друга тема в предаването ще бъдат коментарите след участието на българските отбори в Лига Европа - победата на ЦСКА над БАТЕ Борисов и героичната загуба на Локомотив Пловдив от Тотнъм.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.